Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forum


 
AcasaAcasa  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

 

 REGULAMENTUL JOCULUI

In jos 
AutorMesaj
[SA]Kenzy
Admininstrator
Admininstrator
[SA]Kenzy

Sex : feminin
Mesaje : 52
Puncte : 1003854
Reputatie : 0
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Somewhere

REGULAMENTUL JOCULUI Empty
MesajSubiect: REGULAMENTUL JOCULUI   REGULAMENTUL JOCULUI EmptyLun 16 Mai 2011, 11:46

REGULAMENTUL JOCULUI

1. Comportamentul

Comportamentul "antisocial", limbajul vulgar/obscen, înjuraturile si injuriile nu se pedepsesc doar cu mute. Ele se pedepsesc şi cu ban, în unele cazuri (grave) BAN PERMANENT.
Te rugăm să ţii cont întotdeauna de faptul că nu ai voie să insulţi alţi jucători. Ameninţările, spam-ul, mesajele ofensatoare sau insultele către ceilalti jucători se pedepsesc cu banarea contului din joc.
Dacă eşti insultat, ameninţat sau primeşti mesaje nedorite de la un alt jucator, te rugăm să contactezi Game Master-ul responsabil. Decizia Game Master-ului nu-ţi va fi comunicată iar întrebările gen "Ce se întâmplă cu x dacă mi-a spus y lucru?" vor rămâne fără raspuns şi vor fi considerate Spam. Apelarea fără motiv a unui Game Master, în cazul în care se repetă succesiv, poate fi sancţionată cu banarea contului din joc.

2 Chat-ul Intern - Spam

Flood-ul pe chat-ul intern cu mesaje tip Spam este interzis. De asemenea este interzis să oferi informaţii sau să întrebi despre metodele de încălcare a regulamentului (cheats, cods, hacks) precum si link-urile către alte jocuri, în afară de echipa va duce la banarea contului in joc. ÎNJURIILE PE CALL CHAT-UL SE PEDEPSESC CU MUTE 48 DE ORE!


3 Chat-ul Intern - Limba folosită

Limba oficială folosită pe toate serverele româneşti ale jocului Metin2 este Limba Română. Excepţie făcând străinii ce au voie să folosească numai Limba Engleza, aceasta fiind singura limba straină acceptată.

4 Folosirea bug-urilor

Dacă descoperi un bug, raportează-l Game Master-ului. Este interzis să îl foloseşti în avantajul tau iar încălcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc

5 Conturile

Este de datoria ta să te asiguri că datele contului tău sunt in siguranţă. Împărtăşind aceste date cu altcineva înseamnă să pierzi credibilitatea reclamaţilor aduse în cazul pierderii contului sau a Item-urilor aflate în cont. Echipa Metin2 nu-ţi va cere NICIODATĂ datele de logare (nume, parolă). Comercializarea reală de conturi, Item-uri, Yang este strict interzisă. Acest lucru se pedepseste cu banarea permanentă a contului din joc.


6.Echipa Jocului
GM este prescurtarea de la Game Master. GM nu îţi va da Item-uri, Yang sau orice altceva. Nu se cer iteme la SGM, GM sau GA. Este inutil să cereţi, pentru că oricum NU primiţi (este ilegal să dea). Dacă cereţi nu faceţi decât să primiti ignore sau în cazul în care se insistă excesiv şi obsesiv kick/ban.GM sunt aici să te ajute si să aibă grija ca jocul şi chat-ul să se desfăşoare în limitele regulamentelor. Va trebui să te supui îndrumărilor date de GM. Contul tău din joc poate fi banat dacă nu te supui acestor îndrumări. GM este obligat să ia legătura cu superiori pentru banarea contului. Jucătorii sunt obligati să răspundă mesajelor private din joc, primite de la GM. Daca după o anumită perioadă de timp jucătorul nu raspunde, se consideră că foloseste un soft ilegal doar pentru a-i ţine caracterul în joc fără ca utilizatorul să joace şi se pedepseşte cu banarea contului.

7. Relaţiile de prietenie cu un SGM, GM sau GA trebuie păstrate pe cât posibil în afara jocului. NU mergeţi pe ideea: "Sunt prieten cu un GM, fac ce vreau!"


8.Este interzisă lovirea sau provocare GM-ului sub orice fel!

9. Reclamatiile aduse echipei de joc
În general trebuie să se urmeze ierarhia:
Reclamaţiile aduse unui JGM se raportează la GM.
Reclamaţiile aduse unui GM se raportează la SGM.
Reclamaţiile aduse unui SGM se raportează la OWN

10. Sancţiunile

Echipa jocului va folosi următoarele sancţiuni pentru a menţine o bună desfăşurare a jocului vor fi aplicate urmatoarele:
-avertismente
-kicks (delogări)
-ban temporar
-ban permanent

11. Blocarea unui player prin metoda "Trade"[Negociază] în trimpul gameplay-ului se va pedepsii cu Banarea contului la 3 astfel de abateri ! Orice jucator trebuie să vină cu o dovadă
12. Cum se dă Ban si de ce :
a. La 3 block chaturi= Ban 7 zile , după 7 zile dacă se continuă să se încalce regulamentul ve-ti primi Ban Permanent.
b. La 3 trade (negoţuri) = Ban 7 zile, după 7 zile dacă se continuă să se încalce regulamentul ve-ţi primi Ban Permanent.
c. La 2 block chaturi şi un trade = Ban 7 zile , după 7 zile dacă se continuă să se încalce regulamentul are Ban Permanent.
d. La 2 trade şi un block chat = Ban 7 zile , după 7 zile dacă se continuă să se încalce regulamentul ve-ţi primi Ban Permanent.
e. La dmg hack BAN PERMANENT.

13. Banurile permanente sunt facute ca să rămână PERMANENT. Ele vor fi scoase doar în CAZURI EXCEPTIONALE şi doar de către un Game Admin (GA)


Inceputurile au un farmec aparte ! :p
Sus In jos
 
REGULAMENTUL JOCULUI
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum :: Anunturi Forum & Joc :: Anunturi Administrative & Regulile Jocului-
Mergi direct la: